fbpx

Kom til et super fedt Super Bowl arrangement i samarbejde mellem Tap It og Teglværket.

Søndag d. 3. februar 2019 spilles årets Super Bowl finale. Vi inviterer til kæmpe fest, hvor du kan se kampen på storskærm og hygge dig med dine gode venner.

Danmarks bedste klub i amerikansk fodbold, Copenhagen Towers, vil komme forbi og præsentere sjove indslag i løbet af arrangementet.

Der vil være mad, som består af en burger og frites, samt fri bar (øl og vand) hele natten. Øllet tapper du selv på vores taphaner, og du undgår dermed kø i baren.

Start tidligt med fodbold
Som opvarmning til Super Bowl finalen kan du se kampe fra Premier League. Teglværket åbner kl. 14:30, hvor vi starter med at vise Leicester-Manchester United, efterfulgt af Manchester City-Arsenal.

Har du billet til Super Bowl, gælder denne hele dagen.

Hvad: Super Bowl

Hvor: Teglværket, Teglholmsgade 27, 2450 København

Hvor meget:

  • Kr. 295,- (dette inkluderer fri bar af øl og sodavand hele natten)
  • Kr. 449,- (dette inkluderer fri bar af øl og sodavand hele natten, samt mad i form af en saftig burger og pommes frites)

VIP billet til Super Bowl – kr. 650,- (max 12 pladser)

Du har mulighed for at opgradere din billet til en VIP behandling. VIP omfatter at du sikrer dig en plads i en sofa. Der vil være egen taphane af øl ved bordet hvor du sidder, så du ikke behøver at bevæge dig efter din øl i løbet af aftenen.
Der vil endvidere være rigeligt med popcorn og chips.

Der er et begrænset antal pladser til VIP delen. Du skal derfor ikke vente for længe, hvis du er interesseret i at booke plads i det område.

Du kan købe billetter på billetto ved følgende link:
Køb billetter på Billetto.

Eller du kan købe billetterne her (billetservicen leveres af ticketbutler.dk):

Powered byTicketbutler