fbpx

Tap-It deltager i mange forskellige arrangementer, hvor vores selvbetjente barsystem kommer ud og spreder glæde. Herunder kan du se nogle af vores arrangementer og aftaler. Vi er meget åbne for deltagelse i andre arrangementer også. Har du et arrangement som du tænker kan passe godt til et selvbetjent barsystem, må du endelig kontakte os.
Copenhagen Distortion

Tap-It deltog i 2019 udgaven af Distortion. Et kæmpe event i København der kombinerer gadefest og festival. Tap-It bidrog med den mobile bar, der serverede cocktails og vin for de ca. 300.000 deltagende gæster.
Sønderjyske Dyrskue

Ved det sønderjyske Dyrskue var den mobile bar igen på vejen. Det Sønderjyske dyrskue har ca. 25.000 gæster. Til dette arrangement blev der serveret forskellige former for øl fra bryggerier fra Danmark og udland.
Copenhagen Towers

Copenhagen Towers er Danmarks bedste inden for Amerikansk fodbold. Med flere nationale mesterskaber i ryggen såvel som deltagelse i den europæiske Champions League, er der tale om en klub med stor erfaring inden for “American football”.
Tap-It’s samarbejde med Copenhagen Towers består i, at varetage ølsalget ved “Towers” hjemmekampe.Fynske Dyrskue

Tap-it deltog i det fynske Dyrskue i Odense. I alt slog 44.000 gæster forbi dyrskuet, og nogle af dem også forbi den mobile bar, hvor der blev købt kolde fadøl, cocktails og æblemost fra de fynske æbletræer. Især æblemosten blev modtaget godt.