fbpx

Tap It kan tilbyde stadion løsninger, hvor I som arrangør kan forbedre servicen for jeres kunder, hvad enten det er til fodbold, ishockey, håndbold – eller måske koncerter.

I har mulighed for at øge omsætningen i et relativt smalt vindue, hvor mange mennesker besøger jeres arena/stadion, idet I ikke behøver at opnormere antallet af servicepersonale.

I vil kunne drage nytte af disse fordele:

  • Øget servicering af mange mennesker på kort tid. Et typisk flow med pres på salgsboderne ved pauser kan afhjælpes kraftigt ved implementering af Tap It. Her kan I tilbyde flere salgsteder uden af øge antallet af servicepersonale.
  • Bedre ølkvalitet og frisk kold øl. I behøver ikke at tappe en masse fadøl på forhånd for at være klar til at servicere gæsterne. Dette giver gæsterne en oplevelse af mere frisk øl og minimerer samtidig risikoen for at I får tappet for mange øl, som ikke skal bruges alligevel.
  • Oprette nye salgssteder hvor det giver bedre mening for gæsterne. Med en mobil løsning får I mulighed for at rykke salget hen hvor det giver mening for gæsterne og hvor de oplever mindst mulig irritation over at skulle forlade pladsen.
  • Betaling med det samme. Tap It kan håndtere de gængse betalingsmidler. Gæsterne kan dermed afhjælpe sig selv og komme hurtigt tilbage til sin plads.

Der er mange flere fordele i at benytte Tap It på stadion. Kontakt os for at høre nærmere.